Parhaat raketit tukun hintaan

UUTEEN VUOTEEN

Päiviä
Tuntia
Min
S

Padat

Padoilla saat aikaan näyttävän ilotulitusnäytöksen! Pata koostuu monesta sarjaan kytketystä putkesta ja sen sisällä olevat putket on yhdistetty toisiinsa tulilangalla. Pata sytytetään yhdestä sytytyslangasta ja sen ansiosta saat loihdittua padoilla upean ilotulituksen yhdellä sytytyksellä! Padat ovat turvallisia ja näyttäviä ja ne ovatkin kasvattaneet suosiotaan kovasti viime vuosina.

Raketit

Raketit ovat perinteisiä ilotulitteita. Rakettipaketit sisältävät useita raketteja eri efekteillä ja taivas täyttyy useista eri väreistä ja muodoista. Raketin väri, koko ja muoto ovat eri raketeissa erilaisia ja rakettipaketteihimme on koottu niistä näyttävimmät. Rakettipakettien lisäksi valikoimiimme kuuluvat irtoraketit, joista olemme valinneet myyntiin näyttävimmät jättiraketit.

Ilmapommit

Kovimmat ilmapommit ja mahtavimmat paukut! Ilmapommit ovat kovaäänisiä ilotulitteita, jotka räjähtävät taivaalla muodostaen komean tähtikuvion. Ilmapommivalikoimaamme kuuluvat thunderit ja muut jytyimmät tykit!

Nuorten suosikit

Rätinää ja pauketta riittämiin! Täältä löydät paukkuvimmat pikkupommit; kranut, hyrrät ja roomalaiset kynttilät.

Suihkut ja lajitelmat

Suihkut ovat näyttäviä ja perinteisiä ilotulitteita, jotka nimensä mukaisesti suihkuttavat upean, pitkäkestoisen ja räiskyvän valosuihkun ilmaan. Lajitelmiimme on koottu tunnetuimmat ja suosituimmat sähikäiset: kiinarit, kranut, perhoset, tankit ja muut suosituimmat pikkutuotteet!

Uutuudet

Täältä löydät kaikki Rakettitukun tämän vuoden uutuustuotteet!

Hiljaiset tuotteet

Haluatko välttää metelin? Pelkäävätkö kotieläimesi pauketta? Tästä välilehdestä löydät Rakettitukun hiljaisimmat tuotteet, joilla et pelästytä kovia ääniä säikkyviä katsojia. Nämä tuotteet löytyvät myös muiden tuotekategorioiden alta!

Turvatuotteet

Käytä ilotulitteita turvallisesti! Noudata käyttöohjeita ja muista varustautua suojalasein!