Parhaat raketit tukun hintaan

UUTEEN VUOTEEN

Päiviä
Tuntia
Min
S

Tiesitkö, että Rakettitukku on myös ympärivuotinen rakettikauppa!

Oli kyseessä sitten uusivuosi, häät, syntymäpäivät tai mikä tahansa muu tapahtuma, ilotulitus ei ole koskaan huono sijoitus! Mikäpä olisi mukavampaa, kuin syntymäpäiväsankarin yllättäminen ampumalla pari jättirakettia tai ainutlaatuisen hääpäivän juhlistaminen näyttävällä ilotulituksella? Upea ilotulitus on juhlien kohokohta ja sitä muistellaan pitkään! Se antaa unohtumattoman lisäsäväyksen ja tuo luksusta joka juhlaan!

Juhliin paras valinta voisi olla vaikkapa jättipadoista koottu upea ilotulitusnäytös. Jo muutamalla isolla padalla saat aikaan näyttävän ilotulituksen! Valikoimamme löydät Tuotteet välilehden alta. Voit ostaa yksittäisiä tuotteita tai valita ammattilaisten suunnitteleman valmiin paketin. Valmiit ilotulituspaketit löydät uudelta sivustoltamme.

Huom. ilotulitteiden toimitusmyynti ei ole lain mukaan mahdollista, ei edes tähtisadetikkujen. Sesongin ulkopuolella ilotulitteet täytyy noutaa ympärivuotisista myyntipisteistä.

Ympärivuotiset myyntipisteet

Ympärivuotisista myyntipisteistä löytyy kaikki tuotteet, mitä on listattu Tuotteet osiossa.

Kempele Hakamaantie 20 - puh. 020 785 6680 - info@rakettitukku.fi - avoinna sopimuksen mukaan
Orimattila puh. 020 785 6680 - info@rakettitukku.fi - avoinna sopimuksen mukaan
Kotka, Kotkan Autotalo Kyminlinnantie 22 - p. 05 2264 100 - tarkemmat tiedot: kotkanautotalo.fi/
Viiala, Viialan Halppis Matomäenkatu 2 - Sovi noudosta puhelimitse: p. 03 5433379

Tiesithän, että ilotulitteiden käyttö muulloin kuin uuden vuoden aikaan on luvanvaraista. Luvan ilotulitukselle saat paikkakunnan pelastusviranomaisilta.