Parhaat raketit tukun hintaan

UUTEEN VUOTEEN

Päivää
Tuntia
Min
S

Kruunaa juhlasi ilotulituksella!
– Rakettitukku on ympärivuotinen rakettikauppa

Oli kyseessä sitten uusivuosi, häät, syntymäpäivät tai mikä tahansa muu tapahtuma, ilotulitus ei ole koskaan huono sijoitus! Mikäpä olisi mukavampaa, kuin syntymäpäiväsankarin yllättäminen ampumalla pari jättirakettia tai ainutlaatuisen hääpäivän juhlistaminen näyttävällä ilotulituksella? Upea ilotulitus on juhlien kohokohta ja sitä muistellaan pitkään! Se antaa unohtumattoman lisäsäväyksen ja tuo luksusta joka juhlaan!

Juhliin paras valinta voisi olla vaikkapa jättipadoista koottu upea ilotulitusnäytös. Jo muutamalla isolla padalla saat aikaan näyttävän ilotulituksen! Säästät selvää rahaa, kun järjestät ampujat itse. Saat upean näytöksen jopa 200-350 eurolla. (klikkaa esimerkki) Heittäydy siis ilotulitteiden maailmaan ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton ilotulitusnäytös juhliisi!
Kysy lisää: info[]rakettitukku.fi.

Ympärivuotiset rakettimyyntipisteemme sijaitsevat Oulun lähellä Kempeleessä, Tampereen lähellä Akaa Viialassa sekä Lohjan Virkkalassa. Postin eikä myöskään Matkahuollon välityksellä ole mahdollista kuljettaa ilotulitteita, joten ilotulitteiden toimitusmyynti ei onnistu.

Ympärivuotisten myyntipisteiden yhteystiedot:
Kempele p. 08 5645600
Akaa Viiala p. 0400 837725
Lohja p. 08 5645600

Huom. Ilotulitteiden käyttö muulloin kuin uudenvuoden aikaan on luvanvaraista. Luvan ilotulitukselle saat paikkakunnan pelastusviranomaisilta.